Beschikbare tickets

Meer activiteiten Agenda

Brexit - geannuleerd

Wat is de impact van de Brexit voor de Rotterdamse haven en de bedrijven die er gevestigd zijn? Lange wachttijden bij de douane, administratieve romp slomp of zelfs problemen met bederfelijke waar?
Brexit
Op 10 april heeft de Europese Unie het Verenigd Koninkrijk uitstel gegeven tot uiterlijk 31 oktober 2019. De Britten mogen voor die tijd Europa verlaten, wanneer de eerder gesloten uittredingsovereenkomst geaccepteerd wordt door het Britse Lagerhuis. Als Groot Brittannië niet meedoet met de Europese Verkiezingen is een no-deal Brexit nog steeds mogelijk op 1 juni. Ook per 31 oktober bestaat nog altijd de kans op uittreding zonder deal.

De ontwikkelingen blijven dus van dag tot dag spannend. Stevent het Verenigd Koninkrijk af op een uittreding zónder deal of neemt de Brexit op het laatste moment alsnog een verrassende wending? Hoe het balletje ook rolt, zondag 28 april maken we (tussentijds) de balans op. Na een rondrit in het teken van de Brexit om 12.00 uur, volgt om 13.30 uur de lezing van Mark Dijk, manager External Affairs van Havenbedrijf Rotterdam.

Check en reserveer

In het reserveringsysteem vind je deze excursie wanneer je eerst kies voor 'Bus' en vervolgens de juiste datum selecteert. Je reservering is pas definitief na de laatste stap.

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4 Stap 5 Stap 6
Kies tour Selecteer Kies uit Bepaal Controleer Vul in
> boot
> bus
> combi
> datum

 
> aanbod

 
> personen

 
> plaatsen

 
> gegevens
> reserveer
 

Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar, dan wordt deze excursie niet langer getoond in het aanbod