Gratis entreebewijs FutureLand

Sinds maandag 1 juni is FutureLand heropend. Om het bezoek aangenaam en verantwoord te laten verlopen is een uitgebreid protocol van kracht. Hierin staan onder meer de richtlijnen die gelden tijdens een bezoek aan FutureLand.

Bezoekers dienen een (gratis) ticket met tijdslot te reserveren. Uitsluitend tijdens dit tijdslot is toegang tot FutureLand mogelijk. Ook tickets voor de FutureLand Ferry en FutureLand Express zijn weer online te boeken. In het informatiecentrum en aan boord van de bus en de boot zijn looproutes aangegeven. Ook zijn de aantallen toegestane personen beperkt, zodat de voorgeschreven anderhalve meter afstand bewaard kan worden. Let op: voor iedere bezoeker, dus ook voor baby's & kinderen, dient een ticket te worden gereserveerd binnen een tijdslot.

Om wachtrijen voor de ingang te beperken verzoeken wij op tijd te komen, maar max. 10 min. voor de start van het tijdslot. Wacht svp in de auto tot aanvang van het gereserveerde tijdslot. Kom je iets later? Geen probleem, het ticket biedt toegang tot 15 minuten voor het einde van het tijdslot.

Ben je onverhoopt verhinderd? Vergeet dan svp niet te annuleren. Zo kunnen we ondanks het beperkte maximum aantal bezoekers per tijdslot, toch zoveel mogelijk mensen toegang verlenen.

Beschikbare tickets

Meer activiteiten Agenda