Gratis entreebewijs FutureLand

Om het bezoek aangenaam en verantwoord te laten verlopen is een uitgebreid protocol van kracht. Hierin staan onder meer de richtlijnen die gelden tijdens een bezoek aan FutureLand. In het informatiecentrum en aan boord van de bus en de boot zijn looproutes aangegeven. Ook zijn de aantallen toegestane personen beperkt, zodat de voorgeschreven anderhalve meter afstand bewaard kan worden.

Alle bezoekers dienen een (gratis) ticket met tijdslot te reserveren. Uitsluitend tijdens dit tijdslot is toegang tot FutureLand mogelijk. Kom je iets later? Geen probleem, het ticket biedt toegang tot 15 minuten voor het einde van het tijdslot. Let op: voor iedere bezoeker, dus ook voor baby's & kinderen, dient een ticket te worden gereserveerd binnen een tijdslot. Ook tickets voor de FutureLand Ferry en FutureLand Express zijn weer online te boeken.

Ben je onverhoopt verhinderd? Vergeet dan svp niet te annuleren. Zo kunnen we ondanks het beperkte maximum aantal bezoekers per tijdslot, toch zoveel mogelijk mensen toegang verlenen.

De juiste tijden van de rondritten en rondvaarten worden per dag aangegeven in de agenda. Hier kun je ook zien of er nog beschikbaarheid is.

Beschikbare tickets

Meer activiteiten Agenda