Gratis tijdslot ticket

Om het bezoek aangenaam en verantwoord te laten verlopen is een uitgebreid protocol van kracht. Hierin staan onder meer de richtlijnen die gelden tijdens een bezoek aan FutureLand. In het informatiecentrum en aan boord van de bus en de boot zijn looproutes aangegeven. Ook zijn de aantallen toegestane personen beperkt, zodat de voorgeschreven anderhalve meter afstand bewaard kan worden. Het is in FutureLand en aan boord van de boot en de bus verplicht een mondkapje te dragen.

Alle bezoekers dienen een (gratis) ticket met tijdslot te reserveren. Uitsluitend tijdens dit tijdslot is toegang tot FutureLand mogelijk. Buiten dit tijdslot is toegang tot het informatiecentrum, het restaurant en de toiletten niet toegestaan. Kom je iets later? Geen probleem, het ticket biedt toegang tot 15 minuten voor het einde van het tijdslot. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je kiezen uit verschillende tijdslots per dag. Voor iedere bezoeker, dus ook voor baby's & kinderen, dient een ticket te worden gereserveerd binnen een tijdslot.

Op last van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is het niet toegestaan om FutureLand te bezoeken met een gezelschap van meer dan vier personen. Dit geldt niet voor personen die een gezamenlijk huishouden vormen en voor kinderen tot en met 12 jaar.

Let op: tickets voor een boottocht of rondrit geven geen toegang tot FutureLand. Reserveer daarom naast tour tickets ook tijdslot tickets.

Beschikbare tickets

Meer activiteiten Agenda