Beschikbare tickets

Meer activiteiten Agenda

Valentijnsdiner op de Ferry

Come aboard, we're expecting you!

Op Valentijnsdag maakt de FutureLand Ferry als ware 'Love Boat' een romantische avondtocht door de nieuwe havens van Maasvlakte 2. Tijdens deze romantische tocht dineer je samen met je geliefde aan boord. Pas op, grote kans dat je deze avond óók verliefd wordt op de Rotterdamse haven.
Valentijn

Romantisch diner

Vrijdag 14 februari 2020 om 19.00 uur gooit de FutureLand Ferry de trossen los. Het schip is speciaal voor deze dag omgetoverd tot 'Love Boat'. Onderweg worden jullie in de watten gelegd. De ontvangst begint al feestelijk met een glaasje bubbels en bruchetta’s met tomaat en basilicum. Eenmaal aan tafel genieten jullie van een heerlijke kaasfondue, compleet met biologisch brood en verschillende rauwe groenten. Uiteraard vergezeld van een drankje. Van de feestelijke afsluiting snoepen jullie samen: een ‘heerlijk dessertbuffet’, met een kopje koffie of thee. De culinaire verzorging is in handen van ons restaurant New Fork.

Tijdens de extra lange rondvaart zien jullie het nieuwste havengebied van Rotterdam. De tocht voert langs de modernste containerterminals in bedrijf en het terrein van Sif waar je de gigantische fundatiepalen voor offshore windturbines ziet liggen. Ook heb je hier ongekend zicht op de grootste windturbine ter wereld. Bovendien varen jullie richting de Europahaven, waar containerschepen van over heel de wereld worden gelost en geladen. Tijdens de tocht zakt de zon achter de horizon en krijg je zicht op de tientallen lichtjes die de terminals verlichten.

Praktische informatie

De kosten voor deze vaartocht met diner bedragen € 47,50 per persoon. Kinderen t/m 11 jaar varen en eten mee voor € 32,50. Tot en met twee jaar varen kinderen gratis mee (excl. maaltijd). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 7 februari, daarna is geen restitutie meer mogelijk.

Let op: Aangezien FutureLand gesloten is op het tijdstip van vertrek kun je uitsluitend online tickets boeken. Met je tickets kun je direct naar de opstapplaats. Aan boord zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. De Valentijnsvaart vindt geen doorgang bij onvoldoende aanmeldingen. In dit uitzonderlijke geval informeren we je tenminste één dag van tevoren.