Zwoele zomeravonden

Geannuleerd
Op zaterdag 17 augustus opent FutureLand haar deuren tot 21.00 uur voor een presentatie en een uitgebreide tapasmaaltijd van restaurant New Fork op het terras, uit te breiden met een rondrit en/of rondvaart. Geniet van o.a. albondigas, gerookte zalm met avocado, rozevalaardappeltjes met aioli en chickenwings met uitzicht op de modernste terminals ter wereld!

Blokkenschema
Programma

Praktische informatie
De kosten voor de presentatie en tapasmaaltijd bedragen € 18,50 per persoon vanaf 12 jaar en € 9,50 voor kinderen t/m 11 jaar (excl. drankjes). Aanvang van het diner is mogelijk om 18.00 uur of om 19.30 uur. Dit is uit te breiden met een rondrit of rondvaart volgens het bovenstaande schema.

Een ticket voor een rondvaart met de FutureLand Ferry kost € 10,50 per persoon, kinderen mogen mee aan boord voor € 8,50. Een rondrit met de FutureLand Express kost € 5,00 per persoon, voor kinderen kost een ticket € 3,50.

Let op: annuleren is mogelijk tot uiterlijk 12 augustus. Wij hanteren een minimaal aantal deelnemers. Bij onvoldoende deelnemers informeren wij u op 12 augustus.

Beschikbare tickets

Meer activiteiten Agenda