Agenda

FutureLand heropend

Het Havenbedrijf Rotterdam volgt de maatregelen van het kabinet op om verspreiding van het coronavirus te beperken. FutureLand is sinds maandag 1 juni weer geopend. Uiteraard volgen we daarbij de richtlijnen zodat je bezoek niet alleen prettig maar ook verantwoord verloopt.

Voorafgaand aan je bezoek dien je een gratis ticket te reserveren voor een tijdslot. Buiten dit tijdslot krijg je geen toegang tot het infocentrum. Je kunt momenteel voor de maand juni reserveren. Afhankelijk van beschikbaarheid heb je keuze uit de tijdsloten 10.00-12.00 uur, 12.15-14.15 uur en 14.30-17.00 uur. Let op: maak je een rondvaart of -rit en wil je ook FutureLand bezoeken? Vergeet dan niet om óók tijdslot-tickets te reserveren.

Altijd te doen

FutureLand Express

De FutureLand Express staat klaar voor een rondrit over Maasvlakte 2. Stap in en zie de nieuwe havens en de modernste terminals van dichtbij. Reserveer nu.

Maak een rondrit

FutureLand Ferry

Beleef Maasvlakte 2 aan boord van de FutureLand Ferry. Vaar langs nieuwe havens, hypermoderne terminals en ’s wereld grootste containerschepen. Reserveer nu.

Maak een rondvaart

Agenda