Agenda

Het Havenbedrijf Rotterdam volgt de maatregelen van het kabinet op om verspreiding van het coronavirus te beperken. FutureLand houdt zich daarbij aan de richtlijnen, zodat je bezoek niet alleen prettig maar ook verantwoord verloopt.

Voorafgaand aan een bezoek dien je een gratis ticket met tijdslot te reserveren. Buiten dit tijdslot is toegang tot het informatiecentrum, het restaurant en de toiletten niet toegestaan. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je kiezen uit verschillende tijdslots per dag. Let op: Tickets voor een rondvaart of rondrit geven geen toegang tot FutureLand. Reserveer daarom naast tour tickets ook tijdslot tickets. Het is in FutureLand en aan boord van de boot en bus verplicht om een mondkapje te dragen.

Tickets voor november zijn vanaf medio oktober te boeken

Altijd te doen

FutureLand Express

De FutureLand Express staat klaar voor een rondrit over Maasvlakte 2. Stap in en zie de nieuwe havens en de modernste terminals van dichtbij. Reserveer nu.

Maak een rondrit

FutureLand Ferry

Beleef Maasvlakte 2 aan boord van de FutureLand Ferry. Vaar langs nieuwe havens, hypermoderne terminals en ’s wereld grootste containerschepen. Reserveer nu.

Maak een rondvaart

Agenda