Contact

Neem contact op met FutureLand

Contact & openingstijden

FutureLand is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden. E-mails worden zo spoedig mogelijk beantwoord. T +31 (0)10-252 252 0 E info@futureland.nl

Adres Europaweg 902  3199 LC  Maasvlakte Rotterdam  Havennummer 8360 

Dagen Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag (28 april t/m 29 september) 11.00 - 17.00 uur
Zondag 11.00 - 17.00 uur
Overige zaterdagen en op maandag gesloten, tenzij anders vermeld

Gebruiksvriendelijk FutureLand is toegankelijk voor minder validen en beschikt over: een invalidentoilet, lift en gratis parkeergelegenheid. Ook de FutureLand Ferry is toegankelijk met rolstoel. Aan de balie, in de souvenirshop en het restaurant kun je betalen met pin. Gratis presentatie op zondag Elke zondag start om 13.15 uur een gratis presentatie die vrij is bij te wonen, aanmelden is niet nodig.

Bijzondere evenementen en tijdelijke exposities Buiten de reguliere openingstijden en de doorlopende tentoonstelling zijn er bijzondere evenementen en tijdelijke exposities. Bekijk daarvoor de agenda of abonneer je op de digitale FutureLand nieuwsbrief.

Feestdagen

Tijdens feestdagen gelden afwijkende openstellingen. Open Tijdens de volgende bijzondere dagen is FutureLand van 11.00 - 17.00 uur geopend: Eerste paasdag                                                                                                                             Tweede paasdag Bevrijdingsdag Hemelvaartsdag Eerste pinksterdag Tweede pinksterdag Tweede kerstdag Gesloten Op de volgende feestdagen is FutureLand gesloten: Nieuwjaarsdag Koningsdag Eerste kerstdag

Laadpalen Op de parkeerplaats bij FutureLand kun je gebruik maken van één van de twee laadpunten van 11kW per auto. De laadpunten kunnen worden geactiveerd met openbare laadpassen. Ook aan het Maasvlaktestrand vind je een laadpaal voor twee auto's, op P3 aan de Maasvlakteboulevard.

Inschrijven FutureLand nieuwsbrief Over evenementen, tijdelijke tentoonstellingen en acties in FutureLand wordt maandelijks digitaal een nieuwsbrief verspreid. Een mogelijkheid tot afmelden vind je onderaan iedere nieuwsbrief. Meld je aan voor de nieuwsbrief  

Adres Europaweg 902
3199 LC
Maasvlakte Rotterdam
Havennummer 8360

Route

FutureLand ligt op de grens van de huidige Maasvlakte en Maasvlakte 2, middenin het hart van de haven. Het informatiecentrum is bereikbaar met de auto, per fiets en met de Fast Ferry.

Routebeschrijving

Praktische informatie

Kom goed voorbereid naar FutureLand. Lees de praktische informatie over o.a. entree. Bekijk ook de mogelijkheden voor het vieren van een kinderfeestje of ontdek hoe je korting krijgt op je bezoek.

Bezoek FutureLand

Agenda

In de haven is altijd wat te beleven en zo ook in FutureLand. Bekijk wat er allemaal te doen is aan activiteiten, van excursies tot workshops en tentoonstellingen.

Naar activiteiten