Contact

Het Havenbedrijf Rotterdam volgt de maatregelen van het kabinet op om verspreiding van het coronavirus te beperken. FutureLand is sinds maandag 1 juni weer geopend. Uiteraard volgen we daarbij de richtlijnen, zodat je bezoek niet alleen prettig maar ook verantwoord verloopt.

Voorafgaand aan je bezoek dien je een gratis ticket te reserveren voor een tijdslot. Buiten dit tijdslot is geen toegang mogelijk tot het infocentrum, restaurant en toilet. Afhankelijk van beschikbaarheid heb je de keuze uit meerdere tijdsloten per dag. Let op: tickets voor een vaartocht of rondrit bieden geen toegang tot FutureLand. Boek daarom naast tickets voor tours ook tijdslot-tickets.
  

Contact & openingstijden

FutureLand is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden.
E-mails worden zo spoedig mogelijk beantwoord.
T +31 (0)10-252 252 0
info@futureland.nl


Adres
Europaweg 902 
3199 LC 
Maasvlakte Rotterdam 
Havennummer 8360

Reguliere openingstijden

Dagen Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag (mei t/m september) 10.00 - 17.00 uur
Zondag 10.00 - 17.00 uur
Overige zaterdagen en op maandag gesloten, tenzij anders vermeld

Gebruiksvriendelijk
FutureLand is toegankelijk voor minder validen en beschikt over: een invalidentoilet, lift en gratis parkeergelegenheid. Ook de FutureLand Ferry is toegankelijk met rolstoel. Aan de balie, in de souvenirshop en het restaurant kun je betalen met pin.

Let op: In FutureLand en aan boord van de FutureLand Ferry en Express zijn honden, met uitzondering van hulphonden, niet toegestaan.

Gratis presentatie op zondag
Elke zondag start om 13.15 uur een gratis presentatie die vrij is bij te wonen, aanmelden is niet nodig.

Bijzondere evenementen en tijdelijke exposities
Buiten de reguliere openingstijden en de doorlopende tentoonstelling zijn er bijzondere activiteiten en tijdelijke exposities. Bekijk daarvoor de agenda of abonneer je op de digitale nieuwsbrief.

Feestdagen

Tijdens feestdagen gelden afwijkende openstellingen.

Open
Tijdens de volgende bijzondere dagen is FutureLand van 11.00 tot 17.00 uur geopend:
Eerste paasdag                                                                                                                            
Tweede paasdag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
Eerste pinksterdag
Tweede pinksterdag
Tweede kerstdag

24 december - tot 16.00 uur
31 december - tot 16.00 uur


Gesloten
Op de volgende feestdagen is FutureLand gesloten:
Nieuwjaarsdag
Koningsdag
Eerste kerstdag

Inschrijven FutureLand nieuwsbrief
Over evenementen, tijdelijke tentoonstellingen en acties in FutureLand wordt maandelijks digitaal een nieuwsbrief verspreid. Een mogelijkheid tot afmelden vind je onderaan iedere nieuwsbrief.
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Laadpalen
Op de parkeerplaats bij FutureLand kun je gebruik maken van één van de twee laadpunten van 11kW per auto. De laadpunten kunnen worden geactiveerd met openbare laadpassen. Ook aan het Maasvlaktestrand vind je een laadpaal voor twee auto's, op P3 aan de Maasvlakteboulevard.
 

Adres Europaweg 902
3199 LC
Maasvlakte Rotterdam
Havennummer 8360

Route

FutureLand ligt op de grens van de huidige Maasvlakte en Maasvlakte 2, middenin het hart van de haven. Het informatiecentrum is bereikbaar met de auto, per fiets en met de Fast Ferry.

Routebeschrijving

Praktische informatie

Kom goed voorbereid naar FutureLand. Lees de praktische informatie over o.a. entree. Bekijk ook de mogelijkheden voor het vieren van een kinderfeestje of ontdek hoe je korting krijgt op je bezoek.

Bezoek FutureLand

Agenda

In de haven is altijd wat te beleven en zo ook in FutureLand. Bekijk wat er allemaal te doen is aan activiteiten, van excursies tot workshops en tentoonstellingen.

Naar activiteiten