Foto van de maand

Word fotograaf van de maand!

De Rotterdamse haven is fotogeniek, net als de ontwikkeling van Maasvlakte 2. Wie de haven of de nieuwste uitbreiding ervan het mooiste in beeld weet te brengen wordt Fotograaf van de Maand. Elke maand kiest de redactie de beste, mooiste of leukste foto. De winnende fotograaf ontvangt een leuke attentie.

Let bij het fotograferen op je eigen veiligheid. Neem daarvoor alle (verkeers)richtlijnen in acht. Delen van het havengebied zijn voor bezoekers bovendien verboden terrein. Foto's waarvan het vermoeden bestaat dat ze niet vanaf openbaar toegankelijk gebied zijn genomen, komen niet in aanmerking voor deelname aan de wedstrijd en worden niet geplaatst. Met het inzenden van jouw foto geef je toestemming voor gebruik in publicaties van of geïnitieerd door het Havenbedrijf Rotterdam N.V. Vanzelfsprekend wordt daarbij indien mogelijk jouw naam als fotograaf vermeld. Met jouw inzending(en) ga je akkoord met het verwerken van jouw persoonsgegevens. Deze worden uitsluitend gebruikt voor naamsvermelding bij publicatie van je foto(‘s) en de eventuele correspondentie over de fotowedstrijd. 
De winnaar wordt aan het begin van de nieuwe maand bekend gemaakt op de website en aan het einde van de maand komt er een vermelding in de nieuwsbrief.

Ook fotograaf van de maand worden?

Wil je meedingen naar de titel Fotograaf van de Maand, stuur dan je beste foto op via het formulier hieronder. Iedere deelnemer mag maximaal vijf foto’s per maand inzenden. Ook als je foto niet tot mooiste wordt verkozen maak je kans jouw foto in een publicatie van het Havenbedrijf tegen te komen!

Foto's