Agenda

FutureLand 5 juni weer open
In lijn met de landelijke coronamaatregelen is FutureLand met ingang van 5 juni weer open. Het reserveren van een gratis tijdslot ticket is nodig voor iedereen van 13 jaar en ouder. Reserveringen mogen gemaakt worden voor maximaal vier personen, tenzij het één huishouden betreft. Voor kinderen tot en met 12 jaar hoeft geen tijdslot ticket geboekt te worden. Groepsreserveringen zijn zodoende nog niet mogelijk. In FutureLand en aan boord van de boot en de bus dienen de geldende richtlijnen nageleefd te worden. Zo is het gebruik van een mondkapje verplicht in het informatiecentrum en aan boord van de boot en de bus tot aan de zitplaats. Rondritten en vaartochten zijn eveneens weer te boeken. In het restaurant en op het terras kun je terecht voor een kop koffie, lekkere lunch of iets anders lekkers.

Het reserveren van (tijdslot) tickets is mogelijk voor een beperkte periode in de toekomst. (t/m 18 juli) Nieuwe datums worden in de loop van de tijd opengesteld voor het maken van reserveringen.

Altijd te doen

FutureLand Express

De FutureLand Express staat klaar voor een rondrit over Maasvlakte 2. Stap in en zie de nieuwe havens en de modernste terminals van dichtbij. Reserveer nu.

Maak een rondrit

FutureLand Ferry

Beleef Maasvlakte 2 aan boord van de FutureLand Ferry. Vaar langs nieuwe havens, hypermoderne terminals en ’s wereld grootste containerschepen. Reserveer nu.

Maak een rondvaart

Agenda