Praktische informatie

Gratis entree
FutureLand bezoek je gratis. Elke zondag start om 13.15 uur een gratis presentatie voor individuele bezoekers. Parkeren op het parkeerterrein is kosteloos. hier kun je gebruikmaken van één van de twee laadpunten van elk 11kW. De laadpunten zijn te activeren met openbare laadpassen.

Gebruiksvriendelijk
FutureLand beschikt over: invalidentoilet, lift en gratis parkeergelegenheid. Aan de balie, in de souvenirshop en het restaurant kun je betalen met pin. Tickets voor tours en events koop je eenvoudig vooraf online.

Let op!
In FutureLand en aan boord van de FutureLand Ferry en Express zijn honden, met uitzondering van hulphonden, niet toegestaan.

Met korting naar FutureLand
Regelmatig heeft FutureLand kortlopende acties waardoor je jouw bezoek aan de grootste en modernste haven van Europa nog leuker maakt... Bekijk de acties die voor jou interessant zijn.

Vier kinderfeestjes in FutureLand
In FutureLand beleef je de haven van de toekomst. Tijdens jouw verjaardag kom je van alles te weten over de aanleg van een nieuwe haven en de grootste schepen ter wereld.

TIP! FutureLand +
Wil je van de trip naar FutureLand een bijzondere excursie door de hele haven maken? Neem dan contact op met Industrieel Toerisme. Bel 010-218 91 94 of ga naar industrieeltoerisme.com.
 

Adres Europaweg 902
3199LC
Maasvlakte Rotterdam
Havennummer 8360
+31 (0)10-252 252 0

Contact

Bekijk de actuele openingstijden en bijzonderheden rondom feestdagen. Heeft u een vraag of opmerking? FutureLand is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden. E-mails worden zo spoedig mogelijk beantwoord.

OPENINGSTIJDEN EN CONTACT

Route

FutureLand ligt op de grens van de huidige Maasvlakte en Maasvlakte 2 ter hoogte van Slag Dobbelsteen. Het informatiecentrum is bereikbaar met de auto, per fiets en Fast Ferry.

ROUTEBESCHRIJVING

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veel voorkomende praktische vragen vind je hier. Mocht je een antwoord niet kunnen vinden dan kun je ons uiteraard even mailen of bellen.

Veelgestelde vragen