Met korting naar FutureLand

De toegang tot FutureLand is gratis, maar wil je met korting een rondrit of rondvaart maken? Of een leuke gadget krijgen als je met je Jeugvakantiepaspoort een ontdekkingstocht door FutureLand maakt? Dat kan! Regelmatig heeft FutureLand kortlopende acties waardoor je jouw bezoek aan de grootste en modernste haven van Europa nóg leuker maakt... Ontdek hier welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Rotterdam Welcome Card Rotterdam Welcome Card
Ben je in het bezit van een Rotterdam Welcome Card, dan ontvang je in 25% korting op een rondvaart met de FutureLand Ferry.
Spido Rotterdam - met korting naar FutureLand Korting met je Spido-ticket
Heb je met Spido een rondvaart gemaakt en smaakt dit naar meer? Bewaar dan je ticket en ontvang van oktober tot maart 50% korting op een rondvaart met de FutureLand Ferry of een rondrit met de FutureLand Express.
Met korting naar FutureLand met ticket Miniworld Rotterdam Miniworld Rotterdam
Bezoekers van Miniworld Rotterdam kunnen een kortingsvoucher voor 25% korting op de FutureLand Express oppikken bij de kassa. FutureLand bezoekers kunnen aan de balie een kortingsvoucher met 25% korting op de entree van Miniworld Rotterdam krijgen.
Met korting naar FutureLand met ticket Spido

Rotterdampas
Pashouders van de Rotterdampas krijgen t/m 28 februari 2022 een korting van 25% op een rondvaart met de FutureLand Ferry.

Gratis koffie of thee in FutureLand als 'beschermer van het Zuid-Hollands Landschap' Zuid-Hollands Landschap
Ben jij 'beschermer van het Zuid-Hollands Landschap'? 25% korting op rondrit met de FutureLand Express voor maximaal 4 personen. (Geldig t/m 31 december 2021)
Met korting naar FutureLand bij vertoon Voorne-Putten pas Voorne-Putten Pas
De Voorne-Putten Pas is gratis verkrijgbaar bij hotels, campings en B&B's. Heb je er eentje? Dan krijg je 25% korting op de boot (FutureLand Ferry) of bus (FutureLand Express). Geldig tot 31 december 2021 voor max. 4 personen per pas.