Route

Bereikbaarheid

FutureLand ligt op de grens van de huidige Maasvlakte en Maasvlakte 2 ter hoogte van Slag Dobbelsteen. Alle bestemmingen in het havengebied hebben een eigen nummer. Deze havennummers staan op de borden aangegeven. Volg voor FutureLand nummer 8360. Parkeren bij FutureLand is gratis. Op het parkeerterrein zijn twee laadpunten voor elektrische en hybride auto's beschikbaar.

Adres
Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte Rotterdam
Havennummer 8360
Bekijk op Google Maps

Op de bestaande Maasvlakte is veelvuldig gewerkt aan de infrastructurele aansluiting van Maasvlakte 2 op het havengebied. Indien de kaarten van uw navigatiesysteem niet up-to-date zijn, maak dan gebruik van de routebeschrijving.

Vanuit Hoek van Holland > over het water met RET

Fast Ferry | Hoek van Holland - Maasvlakte
Neem 's zomers de Fast Ferry naar de Maasvlakte. Verbaas je onderweg over de containerreuzen en mammoettankers die af- en aanvaren. Vanaf de Maasvlakte is FutureLand goed per fiets te bereiken.

Vanaf de Fast Ferry-halte is het ca. 5 kilometer naar FutureLand. Tussen de halte van de veerdienst en het informatiecentrum is geen openbaar vervoer. Bekijk de internetsite van de RET voor de dienstregeling van de Fast Ferry. Let op! De Fast Ferry vaart in de winter niet midden op de dag en ook niet in het weekend.

Vanuit Rotterdam-centrum > Spido dagtour

FutureLand Experience is een haventijdreis
Reis door 100 jaar havenontwikkeling! Op zondagen organiseert Spido dagtours naar FutureLand. Stap aan de voet van de Erasmusbrug in de touringcar en zie onderweg de havengebieden aan je voorbij trekken. In het informatiecentrum neem je een kijkje in de toekomst. Naast een bezoek aan FutureLand maak je een uitgebreide rondvaart door de havens van Maasvlakte 2. Meer informatie en reserveren 

Fietsknooppunt en Fietsservicepunt

Het havengebied is onderdeel van het landelijke fietsknooppuntennetwerk. Met dit netwerk bepaal je makkelijk zelf je fietsrondje, met elke gewenste lengte. Via genummerde borden fiets je eenvoudig van knooppunt naar knooppunt. De borden zijn voorzien van een informatiepaneel en plattegrond. Een van de knooppunten bevindt zich bij het informatiecentrum. Handig, want FutureLand is een ANWB Fietsservicepunt. Hier vind je gereedschap voor kleine reparaties en kan de elektrische fiets worden opgeladen.