29-10-2019

Maak kans op een Instacruise

Zondag 10 november organiseert FutureLand een nieuwe Instacruise. Na de succesvolle editie van vorig jaar krijg je opnieuw de unieke mogelijkheid om de Maasvlakte vanaf het water te fotograferen.
 

InstacruiseHet enige wat je nodig hebt is een Instagramaccount en een device om foto’s mee te maken natuurlijk. Deelname is gratis, maar let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt!

Bij deelname doe je mee met een fotowedstrijd. Je maakt kans dat je foto wordt gebruikt in een publicatie van het Havenbedrijf Rotterdam. De winnende foto wordt geplaatst in de Havenkrant. Dit huis-aan-huisblad wordt verspreid binnen de regio Rijnmond en heeft een oplage van ruim 500.000 exemplaren. De tweede plaats wordt beloond met een set van 50 ansichtkaarten, met eigen foto erop. Deze ansichtkaart wordt bovendien toegevoegd aan het assortiment van de FutureLand shop. De derde foto wordt gepost op het Havenbedrijf Instagramaccount. Daarnaast krijgen alle drie de winnaars een gratis rondvaart aangeboden voor vier personen.

Programma zondag 10 november
15:45 tot 16:10 uur  Ontvangst in FutureLand met koffie en thee
16:15 tot 16:35 uur  Korte presentatie over de Maasvlakte en toelichting Instacruise
16:35 tot 16:45 uur  Inschepen FutureLand Ferry
16:45 tot 18:15 uur  Rondvaart FutureLand Ferry

Aanmelden
Meld je aan door een e-mail te sturen aan info@futureland.nl. Zet in de onderwerpregel Instacruise en vermeld je naam, leeftijd en de naam van je Instagramaccount. Je ontvangt tijdig bericht of je een plekje hebt weten te bemachtigen voor deze unieke Instacruise.